Vi är intresserade av:
  Bättre enstaka objekt, rariteter samt samlingar och partier från hela världen.

  När hålls auktionen?
  Postiljonen arrangerar minst två auktioner årligen, en på våren och en på hösten. Vi tar emot inlämningar fram till ungefär två månader innan auktionen, sedan startar tryckningen av auktionskatalogen.

  Hur går en inlämning till?
  Det allra bästa är att boka ett möte och ta med frimärkena till något av våra kontor i Malmö, Stockholm eller Köpenhamn. Det går även bra att skicka frimärkena med post eller kurir, kontaktar Ni oss innan så försäkrar vi Era frimärken under transporten. Då vi reser mycket finns det också möjlighet till hembesök.

  Vad händer sen?
  Vi gör en noggrann värdering och föreslår ett startpris på Era frimärken. Vi föreslår även ett startpris på Er samling till vår auktion. Om Ni hellre föredrar att sälja kontant så ger vi Er gärna ett förslag på detta.

  Intresserad av att köpa?
  Ni finner vår auktionskatalog inklusive försäljningsvillkor här på vår hemsida. Vi accepterar bud via post, fax och e-mail, om ni vill deltaga i budgivningen per telefon under auktionen kan detta i vissa fall ordnas. Vi tar 20% exkl. moms i provision på det klubbade priset.