Höstauktion
1-2 oktober

A-232


Höjdpunkter:
90 år av samlande! Warren Grosjeans Danmark, Finland, Norge, Sverige och mer...
Klassiska förstautgåvor från hela världen
Genuina samlingar och partier från dödsbon

Nya och kommande Facitkataloger

Mycket har hänt under de dryga sju decennier som förflutit sedan den allra första Facitkatalogen gavs ut. FACIT 1948 innehöll 256 svartvita sidor i pocketformat. Dagens utgivning omfattar fyra olika kataloger, alla i färg och inbundna med hårt omslag. Antalet sidor har nästan tiodubblats till sammanlagt 2496 sidor.

FACIT Sverige 2021 och FACIT Postal X utkom i november och FACIT Special Classic 2022 har just släppts. Det är också dags för en ny upplaga av FACIT Norden i höst.

Den aktuella utgivningsplanen är:

  • FACIT Postal X - ute nu!
  • FACIT Sverige 2021 - ute nu!
  • FACIT Special Classic 2022 - ute nu!
  • FACIT Norden 2022 - utkommer hösten 2021

Beställ katalogerna hos FACITstamps!


American Stamp Dealers Association Philatelic Traders' Society American Philatelic Society Swedish Stamp Dealers Association
 

Inlämningar mottages!

Läs mer här!


NYTT!
FACIT Special Classic 2022 är ute nu!

Facit Special Classic 2022

Den nya frimärkskatalogen FACIT Special Classic 2022 är ute nu och omfattar över 500 sidor, är inbunden i hårt omslag och är försedd med ett praktiskt läsband. Katalogen innehåller Nordens alla frimärken fram till 1951 med varianter.

Beställ den nya katalogen idag hos FACITstamps!


Fakes, Forgeries & Experts Journal #20

Fakes, Forgeries & Experts Journal är tillbaka med ett fantastiskt nummer. FFE som ges ut av Postiljonen, har blivit ett uppskattat redskap på internationella utställningar. I detta nummer finner ni ett brett utbud av filatelistisk kunskap fördelat på 19 artiklar.

Läs mer här!